Buurtzorg Bolsward

Buurtzorg Bolsward
Franekerstraat 3
8701 GB Bolsward
Bolsward@buurtzorgnederland.com
0623280922
Verdere informatie: 

 

Buurtzorg Bolsward stelt zich voor…  

Per 1 september 2011 zijn wij: Jeltje, Ingrid, Tineke, Melia en Tjitske, in Bolsward gestart met  een  klein en zelfsturend team  in de  thuiszorg.  We zijn allemaal enthousiaste en betrokken wijkverpleegkundigen. Ons team is onderdeel van Buurtzorg Nederland, inmiddels de grootste thuiszorgorganisatie in Nederland met meer dan 500 thuiszorgteams.

Wat zijn belangrijke zaken om te weten:

-          U bent vrij in de keuze van welke thuiszorgorganisatie u hulp wilt ontvangen. Heeft u zorg nodig? U kunt ons rechtstreek bellen of geef het tijdig aan in het ziekenhuis als u weet dat u geopereerd wordt of aan uw huisarts.

-          De zorg kan bestaan uit: wassen, aan- en uitkleden; aan- en uittrekken van elastische kousen; het op verzoek van de huisarts uitvoeren van handelingen zoals injecties geven, wondverzorging of bestrijden van pijn; het begeleiden van mensen en hun familie in de laatste levensfase.

-          Er komen steeds  zoveel mogelijk dezelfde verpleegkundigen. Het vaste team bestaat uit 5 wijkverpleegkundigen met inmiddels 4 invalkrachten

-          Het team is dag en nacht rechtstreeks bereikbaar.

-          Naast onze zorg voor u ondersteunen we ook uw partner en familie.

-          Wij gaan uit van uw wensen en bespreken wat de zorgmogelijkheden zijn. Wij regelen voor  u de  aanvraag van de indicatie bij het CIZ.

-          Thuiszorg wordt bekostigd vanuit de AWBZ en iedereen betaald een eigen bijdrage naar inkomen.

-          Wij werken samen met andere hulpverleners zoals de huisarts, fysiotherapeut, diëtiste ,ouderenadviseur en behandelend specialist.

-          Het kantoor  is gehuisvest in It Buro, Franekerstraat 3 te Bolsward, waar we actief samenwerken met andere gezondheidsdiensten, oa. fysio-actief.

-          Ons werkgebied is Bolsward en de dorpen  binnen een straal van ongeveer 10 kilometer; plaatsen als Wommels, Nijland, Parrega, Makkum. 

 

Dit is Buurtzorg in een notendop en wilt u graag meer weten? U kunt ons 24 uur per dag rechtstreeks bellen op nr.  06-23282922 of mailen bolsward@buurtzorgnederland.com

Of bezoek onze website: www.buurtzorgnederland.nl

 

Buurtzorg Bolsward is onderdeel in it buro, hét centrum voor gezondheid en vitaliteit  www.itburo-bolsward.nl