glasvezel flyer en brief

Na bijna een jaar "rust" op het glasvezelfront en de wisselingen die inmiddels hebben plaatsgevonden: DELTA FIBER NETWERK NEEMT 100% BELANG IN JOINT VENTURE MET DE FRYSKE MIENSKIP OP GLAS (DMF op glas),  krijgen we nu een aanbieding via Delta Fiber. De aansluitkosten lijken te zijn vervallen. Delta heeft een "open glasvezel" netwerk. Dat betekent dat iedereen die dat wil met Delta Fiber kan afspreken producten als internet en telefonie aan te bieden via Delta Fiber. Dat wil niet zeggen dat alle aanbieders bij Delta worden toegelaten, of een aanvraag gaan doen bij Delta Fiber. Heeft het plaatsen van een FTU kastje met glasvezelaansluiting naar de straat zin, of moet het nog een keer overgedaan worden als KPN glasvezel gaat aanbieden? Het is onduidelijk wat Ziggo gaat doen op of met glasvezel. Bij KPN zijn ze duidelijk: zij gaan GEEN diensten via Delta Fiber aanbieden. KPN gaat zelf een glasvezelnet opzetten zo is het plan. (de volgende internetlinks kan je aanklikken of kopiëren naar jouw zoekbalk)

https://www.kpn.com/internet/glasvezel/lokale-glasvezelaanbieder/delta-f...

https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-nog-verder-onder-druk-xgspon-glasve...

Dorpsbelangen geeft geen adviezen of tips. Maar, het kan handig zijn om jezelf goed te informeren over het aanbod van een glasvezelaansluiting. Dat begint met de vraag: waar heb je het voor nodig? Vervolgens, welke provider heb ik en ben ik tevreden? Wat is het aanbod gedaan door Delta en kan ik reviews vinden over klanttevredenheid?

Kortom: was je in het verleden geïnteresseerd in het aanbod van DMF op glas en haar providers, dan is het waarschijnlijk dat de volgende stap mogelijk wordt: aansluiten op glasvezel. Was en ben je tevreden met je huidige provider ook na het lezen van bovenstaande informatie... dan heb je in ieder geval er nog een keer goed over nagedacht.