webinar financiën voor verenigingen

Op 29 april is er vanuit Doarpswurk een webinar over financiën en verenigingen.

dit bericht is overgenomen van de website van Doarpswurk:

Tijdens de webinar (dat we in het kader van de campagne ‘Leve de Vereniging’ organiseren met Keunstwurk en Sport Fryslân) hebben we twee workshopsrondes, waarin je informatie krijgt van experts. Tevens is er ook ruimte voor vragen en het gesprek met andere verenigingen over hun aanpak. De workshops worden zo ingestoken dat ze interessant zijn voor zowel een culturele vereniging, een dorpsinitiatief als een sportclub.

  1. Sponsorbeleid
    Nu je weet hoe je je moet onderscheiden, kun je de juiste sponsors aan je binden. Breid je sponsorbestand uit en onderscheid jezelf in de sponsoracties die je organiseert. Harold Dijkstra van Clubplan heeft hiervoor kant-en-klare acties en brengt jou in deze workshop op ideeën!
  2. Fondsenwerving
    Heb je een mooi initiatief? Dan kun je ook subsidie aanvragen bij een fonds. Waar let een fonds op bij een aanvraag? Wat moet er wel in staan en wat juist niet? Hoe vind je het juiste fonds voor jouw aanvraag? Judith Baarsma van het Stipe Adviesloket van Keunstwurk helpt jou op weg.

Programma:
19.30 uur     Welkom
19.40 uur     Kick off met Eric Sloot van CMV Crescendo Drachten over hun financiële aanpak met o.a. SponsorKliks
19.50 uur     Uitleg workshoprondes
19.55 uur     Workshopronde 1
20.20 uur     Wissel
20.25 uur     Workshopronde 2
20.50 uur     Plenaire afsluiting

Aanmelden kan t/m maandag 26 april via onderstaande link. Deelname is gratis. Op donderdagmorgen 29 april ontvang je een mail met de (Zoom) deelnamelink.

https://sportfryslan.nl/aanmelden-webinar-29-april-2021/