Kinderopvang De Earste Trimen

Hendrik Pollemastrjitte 2
8771 RT Nijland
Sijbesma2@kinderopvangfriesland.nl
0651449406
Verdere informatie: 

 

Kinderopvang De Earste Trimen

Peuterspeelszaal en buitenschoolse opvang

 

Op onze opvanglocatie in Nijland zijn een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang gevestigd. Kinderen van 2 – 13 jaar vinden hier een plekje om zich te ontwikkelen en om te spelen met leeftijdsgenootjes. We zijn gevestigd in school en dat geeft veel voordelen. De peuters raken al vroeg bekend met de basisschool, waardoor de overstap minder groot wordt als ze 4 zijn. Voor de kinderen van de BSO is het heel handig dat ze zelfstandig binnendoor naar de BSO kunnen lopen. Ook de samenwerking met school loopt hierdoor heel vlot en prettig.

 

De peuteropvang, voor kinderen tussen de 2-4 jaar, is op dit moment 4 ochtenden open: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:15-12:15.

Wij zijn een SFBO locatie, wat betekent dat wij tweetalig zijn. Er wordt zowel Fries als Nederlands gesproken, voorgelezen en gezongen.

Ook zijn wij een VVE-locatie. Wij bieden door middel van de methode Uk en Puk extra begeleiding aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

 

De buitenschoolse opvang, vanaf 4 jaar, biedt opvang van 7:00-8:30 en van 14:15-18:15. De kinderen krijgen de mogelijkheid om met leeftijdsgenootjes te spelen en zich te ontwikkelen door middel van de activiteiten die wij aanbieden.

Ook op studiedagen van school en in vakanties zijn wij geopend. Dan werken wij vaak in thema’s en organiseren wij bijpassende activiteiten en workshops.

 

Voor meer informatie kunt contact opnemen met een van de volgende nummers:

Josita Sijbesma - adjunct hoofd locatie Nijland

email: sijbesma2@kinderopvangfriesland.nl

tel: 06-51058319

tel locatie: 06-51449406

http://www.kinderopvangfriesland.nl/