Rectificatie en terugblik Femuza festival en op naar Aaipop

Vorige week schreven wij dat de snelheidsmeter waarschijnlijk was neergehaald met ontevreden automobilisten, maar deze informatie was fout. Het schijnt dat een grote bestelwagen of een kleine vrachtwagen met de bak de snelheidsmeter er af heeft gereden. Excuses voor de foutieve berichtgeving. Blijft wel onverlet dat bewoners nog steeds vaak een ontevreden gezichtje zien op het bord.

De wijnproeverij in De Mande op 1 maart was een groot succes. Roelof van der Belt, ons oud dorpsgenoot, liet ons proeven van zijn zelfgemaakte fruitwijnen. Hoe meer proefrondes voorbij gingen hoe lekkerder de wijn leek te worden. Een lekkere en leerzame gezellige avond.

Op 2 maart werd het Femuza festival in De Mande gehouden. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kwamen korps muzikale klanken je tegemoet. Ook weer een geslaagd evenement waarbij elk korps op het eigen niveau van spelen door een deskundige jury werd beoordeeld.

Voor komende evenementen, kijk even op de agenda.

Het Aaipop en Mandebestuur met al haar vrijwilligers zijn weer bezig met het jaarlijkse grootse Friestalig muziekfestival: Aaipop. Op Facebook worden al veel berichten gedeeld. Het beloofd weer een gezellig feest te worden.