Start 2024 vol met activiteiten

2024 is stormachtig begonnen met een prachtige kuiertocht bij Nijlanders die hun hobby of passie lieten zien aan de kuierders. Na afloop waren er in De Mande verschillende warme soepen te verkrijgen om even op te warmen en de ervaringen te delen. De meeste clubs en verenigingen zijn al weer vol aan de gang. de Tonielvereniging repeteert, net als het korps. De Mande draait al weer volop met haar vrijwilligers. Dorpsbelangen heeft haar eerste vergadering gehad en de werkgroep Nijland 750 jaar is ook bezig met ideeën te verzamelen en te ontwikkelen. Het Heempark zoekt vrijwilligers voor het jaarlijks onderhoud op 27 januari. De start van het onderhoud is om 9.00u en zal op gang komen bij de picknickbankjes bij de vijver. Vele handen maken licht werk.
Voor de bestuurders van tractoren en (vracht)auto's die via Hottingawei naar Sneek gaan of omgekeerd, geldt de volgende mededeling:

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-font-kerning:1.0pt; mso-ligatures:standardcontextual; mso-fareast-language:EN-US;} verkeersstremming 'Ysbrechtum, verkeersafsluiting Kruising Epemawei - De Finne - Hascarstrjitte, 29-01 t/m 02-02 2024' die u vindt via de link https://melvin.ndw.nu/public/situation/251672 van het verkeersstremming platform Melvin